Fitnesz
konditerem

Az erősítő gyakorlatok többféleképpen végezhetőek, így változatosabbá tehetjük őket. Egyrészt a gépen történő edzéssel (megfelelő erőnlét kialakítása, koordináció javítása, komplexebb testtudat). Másrészről szabad gyakorlatok (kézi súlyzók) által nyújtott korlátlan lehetőséggel.

Az edzésterv tudatos felépítésében testnevelő-edző teremedzőnk nyújt segítséget. Világszínvonalú Life Fitness gépparkkal is rendelkezünk, mely gépek mellett a 90’ évek felsőkategóriás gépei kerültek elhelyezésre, így lehetőség van a teljes test megedzésére a 200 m2 - es edzőtermünkben.

Ha úgy érzi eljött az ideje a konditermi mozgásnak, de nem ismeri a gépeket, vagy nem tudja, hogy kezdjen hozzá, kérjen időpontot kollégánktól és szívesen segít Önnek az edzésprogramok írásában, valamint készséggel megmutatja a gépek működését!


fallabda

Komoly testmozgást jelent, ugyanakkor ebben a sportban is fontos a fokozatosság elve. Emiatt akármilyen edzettségi szinten állók bátran játszhatják. Pályáink (2db) kialakítása amerikai típusú. Fehér talpú váltócipő előírás. A játékhoz szükséges speciális ütőt és különböző nehézségi fokú labdát mindenki számára biztosítunk, aki kibéreli pályánkat.

Két fallabda pályán lehet egyszerre játszani, aki még nem próbálta, de szívesen megtenné, kollégáink készséggel segítenek a szabályok megismertetésében. Ha nincs ütője, vagy labdája, természetesen biztosítunk az Ön számára eszközöket, viszont váltócipő és váltóruha ezen termek használatánál kötelező.

Természetesen labdát biztosítunk a játék idejére. Rendelkezésre állunk és partnerek vagyunk tornák lebonyolításában.

Az öltözőink zárható szekrényekkel vannak felszerelve, valamint tusolásra is van lehetőség, zárt zuhanykabinokban.


műfüvesfoci

Baranya megyében elsők között mi tettük elérhetővé a foci szerelmeseinek a műfüves pályát, amely számos előnyökkel rendelkezik a hagyományos pályákkal szemben. A 800 m2-es pálya felülete gumi granulátummal borított, melyet hat reflektor világít meg esténként. Pályánkat havi rendszerességgel megsöpörtetjük a jó minőség fenntartása érdekében.

A műfüves pálya előnye a betonnal szemben, hogy nem mennek tönkre a focisták ízületei a játék során. Előzetes foglalás ajánlott a foci szerelmeseinek, akik lehetnek akár baráti vagy családi társaság, ajánljuk műfüves pályánkat. 5-6 fő általában egy csapat, mivel a focit két csapat játssza 10-12 fő tud egyszerre játszani a pályán.

A pályához külön öltöző és zárt kabinú tusoló áll rendelkezésükre. Természetesen focilabdát biztosítunk a játék idejére. Rendelkezésre állunk és partnerek vagyunk tornák lebonyolításában.

Fanatic Jump

Fanatic Jump egy fitnesz trend! Csoportosan, zenére végzett, vidám, aerob jellegű óra! A módszer lényege az instabil felületet biztosító, rugalmas mini trambulinon történő testedzés. Edzi a szív és érrendszert, ezáltal fejleszti az állóképességet, növeli az erő állóképességet, erősíti a stabilizáló mély izomzatot, ízületi és szalagrendszert, javítja a koordinációt, oldja a stresszt.

Kortól, nemtől függetlenül végezhető edzésmódszer, akár ízületi problémáktól szenvedőknek is.

Edzőtermünkben szakedző várja az érdeklődőket óránként 14 db. eszközön.