Cardio
edzések:

Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek ajánljuk. Természetesen külön öltöző és zárt kabinú tusoló áll rendelkezésre. Cardio gépek legmodernebb technológiáját az úgynevezett ergométerek képviselik. Különböző programok beállítását teszi lehetővé (köredzés, zsírégetés, állóképesség fejlesztés). Pulzus vezérelt, ami azt jelenti, hogy a leadott teljesítmény alapján növeli/csökkenti az ellenállást, s eközben a pulzus azonos szinten marad. Ennek nagyszerűsége a személyre szabott edzésmenet kialakításában rejlik.

További előnye gépeinknek, hogy a teljesítményt wattban határozhatjuk meg, ezért speciális célok (sportorvos, kardiológus, gyógytornász) elérését tesz lehetővé. Legtöbb kardio gépünk ergométer egyben.

Life Fitness gépeink:
1 db eliptikus tréner , 2 db bicikli, 2 db lépcsöző , 2 db futópad.
A mozgás élményét plazma tévén nézhető zenei csatornákkal tesszük színesebbé.


spinracing

A spinracing program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos terem-kerékpározási tréning.

Ez a mozgásforma, amely a felsőtestet is igénybe veszi, kortól és nemtől függetlenül mindazok számára ajánlott, akik szeretik a lendületes, csoportos edzéseket és a kerékpározás nyújtotta élményeket! Ezeket az edzésformákat 28+1 db biciklinken gyakorolhatják szakképzett edzőnk segítségével!


aerobic

Az aerobic sportág az aerob, azaz oxigén jelenlétében történő munkavégzésről kapta nevét. A tudomány fejlődésével a mozgásanyag is bővült, szem előtt tartva az ízület-izom-idegrendszer egészségének megtartását. Legismertebb formája az alap aerobic óra, amely minden mai fitness terem elengedhetetlen része.

Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek ajánljuk. Lehetőség nyílik egyéb csoportos órán való részvételre, melyet okleveles sportoktató tart. Ha kedveli a dinamikus mozgást, keresse bátran a Power Freetime Centert!

Az induló edzéstípusokról és időpontokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!