Bowling:

Szabadidő központ lévén nagy hangsúlyt fektetünk a családok, társaságok, cégek vendégül látására. Versenyképes árainkkal célunk, hogy mind családok, baráti társaságok, cégek részére a kikapcsolódás egyik formájává válhasson ez a népszerű, csapatépítő sport. A Power Freetime Centerben ezt 4 pályán teheti meg, melyre előzetesen bejelentkezhet telefonon (+3673/950-662) és személyesen is.

4 bowling pályán lehet egyszerre játszani, aki még nem próbálta, de szívesen megtenné, kollégáink szívesen segítenek a gépeket beprogramozni, megmutatják, hogyan lehet megfogni a bowling golyót, hogyan lehet azt elgurítani. Egy pályán egyszerre 4-en, vagy 6-an érdemes játszani. A gép kiírja a nevét, akinek gurítania kell, méri a pontokat, kiírja az összesítéseket, és érdekes, vicces grafikákkal teszi színesebbé a játékot.

A pályákat folyamatosan tisztán tartjuk, a felületek minőségének megóvása érdekében biztosítunk cipőket a játék idejére.


drink, food
and coffe bar

A Power Freetime Center kellemes hely egy ital elfogyasztására baráti társasággal. Utcafrontra néző nagy teraszunk, Szentlőrinc szívében kellemes helyszín lehet megbeszélések, tárgyalások lebonyolítására. Szívesen várjuk egy kávéra, hideg frissítőre vagy akár egy pohár sörre! Széleskörű italválasztékunkból mindenki kedvére válogathat! Limonádék, koktélok, kávékülönlegességek is szerepelnek az itallapon.

Várjuk családok, iskolás csoportok jelentkezését születésnapi zsúrok lebonyolítására, hiszen a helyszín adott e rendezvények lebonyolítására. Minden rendezvény más, így a kedves vendég igénye szerint, előre megbeszélt opciók alapján lepheti meg szeretteit, barátait.

Az NPK Charolais húsműhelyéból származó sonka illetve szalámikülönlegesség képviseli egységünk egészségtudatos felfogását! Gluténmentes zsemlében, kifliben zöldséggel kínáljuk vendégeinknek!